Alla förtjänar en välgjord hemsida, litet som stort företag
... och det skall inte behöva kosta en förmögenhet

Internet växer dag för dag, och det borde vara en standard som företag att vilja vara en del utav det.

Alla skall ha råd att få en välgjord, mobilvänlig och tilltalande hemsida, och vi har därför valt att ha ett bredare utbud som passar de flesta, om inget utav våra paket skulle passa, så har vi även specialpaket och lösningar för de som letar efter det lilla extra. Våra kunder är viktiga för oss, även deras åsikter. Därför ger vi våra kunder förfrågan om delaktighet i projektet, där dem får vara med under hela projektets gång, från början till slut, i den mån som önskas.

  • Effektivitet
  • Kundnöjdhet
  • Billigt, men bra
  • Service och support

Våra paketlösningar hittar Ni under Tjänster > Webbutveckling klicka här för att ta del utav dem
Vi har även en portfolio med projekt som redan är lanserade. Ni hittar dem under Portfolio eller genom att klicka här

Om oss

Vilka är Vi?

Mpire Consulting är ett relativt nystartat företag inom webb- och apputveckling, men har flera års erfarenhet inom branschen och består av IT-fantaster som haft ett brinnande intresse för programmering och datorer sedan barnsben. Vi kände att vi ville ge fler möjligheten att ta del utav vår kunskap och kompetens vare sig det handlar om små eller stora företag.

Varför oss?

Effektivitet är något vi lägger stor vikt på, och enligt oss skall det vara effektivt, men också enkelt. Det är därför vi har valt att ständigt jobba med att ta fram nya, förbättrade och innovativa lösningar som har fokus på våra kunder, deras behov och självklart, deras önskemål. Kundnöjdhet för oss är det av yttersta vikt, och därför har vi valt att ge våra kunder chansen att vara med under hela projektets gång, från början till slut, i den mån som önskas. Man har då möjlighet att framföra sina åsikter, samt göra ändringar om något inte skulle falla i smak.

Vad kan vi erbjuda?

I dagsläget erbjuder vi både webb- samt apputveckling (inom kort), och vad vi kallar webbunderhåll. Webbunderhåll innebär att vi underhåller och gör de ändringar Ni önskar på Er hemsida. Om det skulle vara så att Ni inte redan har ett webbhotell, eller domännamn, kan Ni självklart välja hosting och köp utav domännamn till Er hemsida genom oss till vår samarbetspartner, som även är ett utav Sveriges största företag inom hosting. Vi har paketlösningar som passar de flesta företag, oberoende av om Ni är ett litet, nystartat företag eller ett stort, etablerat företag.
Om det skulle vara så att våra vanliga paketlösningar inte uppfyller Era önskemål, så har vi även ett specialpaket för de företag som vill åt det lilla extra.

Koncept och vision

Enkelt och effektivt

Det är något vi känner att IT-lösningar borde vara, enkla men effektiva. Det skall inte behöva vara svåra och komplexa, och just därför har vi valt att sätta kunden främst i vår vision; att hitta den enklaste, men effektivaste lösningen för Era behov och önskemål.

Vi har valt att fokusera på små-, som stora företag vare sig det skulle vara ett nystartat eller redan etablerat företag. Vi hoppas att detta särskiljer oss så pass mycket utifrån mängden att en dag kunna konkurrera mot andra, redan etablerade företag inom branschen.

Billigt och bra

De flesta har i dagsläget någon typ av enhet som de surfar på internet med, vare sig det är mobiltelefon, surfplatta, laptop eller PC. Det blir därför allt vanligare att även företag tar nytta av internet i alla dess former, t.ex. hemsidor och/eller appar där besökare kan nyttja deras tjänster, produkter och även ta del av erbjudanden. Vi på Mpire Consulting tycker däremot inte att ett välgjort, enhetsanpassat och tilltalande resultat skall behöva vara dyrt och därför har vi försökt att, så gott som möjligt, ge våra kunder ett billigt, men brett utbud.